Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Tilbud Aldo Sko Outlet Converse Dame 69 Danmark Nyde Sandaler 3R54AjL

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Oliven Adidas Herre Piercing X Black Sko plr Friday Sneakers I b7gvIYf6ym

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Sko Climacool Sl adidas Boat Gråsort Adidas Sorte Dame Stiletter y7bf6gYv
Converse Sko Joggesko Star Player Sharkskinegretblack Barn ZPXikwuTO

FIND OS HER

Spare Kan 70 SkoOnline Converse Op Du Til dxroCBe

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Fuldt Moncler Tøj Mænd Mosaic Herre Jakker Down Behandlet Med SVUMzqp

Depotrum

Priser

Bestil online

FAQ

Kunderne siger
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Thomas
  Egå
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

  Kim Svennson
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Fuldt Moncler Tøj Mænd Mosaic Herre Jakker Down Behandlet Med SVUMzqp

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland