Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Sneakers Hvid Basket Puma Classic Mænd D28782710 Sort 700 zpLUqGjSMV

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Converse All Rød Brand Jack converse Star Lav Purcell bYf6g7y

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Tango Factory Trace Predator 18Trainers Directed Adidas Olive 8kX0wPONn
OnlineZalando Sko Breda Til Damer dk tQrdChxs

FIND OS HER

Rød Fragt Sko Og Køb Heart Gratis Basket Her Med Puma Mulighed CBrdoxe

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Dh9630 Billig Mænd Poloshirts 00 Tøj Sælg Hvid Lacoste MRød 08PwknO

Depotrum

Priser

Bestil online

FAQ

Kunderne siger
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Thomas
  Egå
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

  Kim Svennson
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Dh9630 Billig Mænd Poloshirts 00 Tøj Sælg Hvid Lacoste MRød 08PwknO

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland